GRAVELBIKES | DECATHLON DIENST NA VERKOOP

SAV GRAVELBIKES

KOERSFIETSEN

Selecteer het juiste model om alle informatie over uw product te vinden. Montage, onderhoud, herstelling, toebehoren en reserveonderdelen compatibel met uw gravelbike!

Ultra RCR CF Ultegra

Ultra RCR CF Ultegra

De RCR CF Ultegra door onze ingenieurs ontwikkeld om wedstrijden te rijden is op het hoogste niveau goedgekeurd door onze partner Van Rysel AG2R La Mondiale U19 Het superperformante Ultra RCR CF frame biedt de perfecte balans tussen licht gewicht rendement en vinnigheid De Ultra RCR CF Ultegra voerde Antoine Raugel trouwens naar de titel van Frans kampioen in 2017

 RACEFIETS ULTRA 940 CF

RACEFIETS ULTRA 940 CF

Ontworpen voor topprestaties op de weg (wielersport, traitlon, duatlon) op vlakke wegen of in de bergen.Frame-vorkcombinatie ontwikkeld in samenwerking met het B'TWIN RACING TEAM U19. UCI-goedgekeurd voor wielerwedstrijden. 

Racefiets Ultra 900 CF

Racefiets Ultra 900 CF

 Ontwikkeld om wedstrijden te rijden en intensief te trainen op vlakke wegen of in de bergen.

RACEFIETS ULTRA 900 AF ZWART/GRIJS/GEEL

RACEFIETS ULTRA 900 AF ZWART/GRIJS/GEEL

Ontworpen voor intensieve trainingen en wielrenners (alle niveaus en alle afstanden).De fiets ontworpen voor prestaties en uithouding. Met het UCI-goedgekeurde frame kunt je deelnemen aan alle wedstrijden. De hoogwaardige uitrusting maakt deze ULTRA nog sportiever. 

RACEFIETS ULTRA 940 AF ZWART/BLAUW DI2

RACEFIETS ULTRA 940 AF ZWART/BLAUW DI2

Ontworpen voor intensieve trainingen en wielrenners (alle niveaus en alle afstanden)

ULTRA 940 CF TEAM EDITION

ULTRA 940 CF TEAM EDITION

Ontworpen voor prestaties op de weg (wielrennen, triathlon, duathlon) op vlaktes of in de bergen.Frame/vork-module ontworpen in samenwerking met het B'TWIN RACING TEAM U19. UCI-goedgekeurd voor wielerwedstrijden.