RACEFIETSEN

RACEFIETSEN

KOERSFIETSEN  

Selecteer het juiste model om alle informatie over uw product te vinden. Montage, onderhoud, herstelling, toebehoren en reserveonderdelen comatibel met uw racefiets!

 VAN RYSEL NCR CF TIAGRA

VAN RYSEL NCR CF TIAGRA

Welkom bij de servicefiche van je NCR CF TIAGRA. Deze fiets is het eerste model in het RACE-assortiment van VAN RYSEL. Deze fiets is bedoeld voor iedereen die wil proeven van het plezier en de veelzijdigheid van een fiets met een carbon frame. Op deze fiche vind je al onze adviezen om te weten hoe je je NCR CF TIAGRA moet gebruiken, onderhouden en repareren: handleiding, onderhoud, reparatie en reserveonderdelen

 VAN RYSEL EDR CF SCHIJFREMMEN SHIMANO 105

VAN RYSEL NCR CF FITNESS FLATBAR APEX 12S

Hulp nodig om je fiets te monteren, onderhouden of repareren? Of op zoek naar een accessoire voor je fiets?

 VAN RYSEL EDR CF SCHIJFREMMEN SHIMANO 105

RACEFIETS VAN RYSEL EDR CF DB SHIMANO 105 (2021)

Welkom op het informatieblad van de dienst na verkoop voor je EDR CF DB SHIMANO 105 zwart. Deze fiets met schijfremmen is de eerste uit een lange reeks bij VAN RYSEL! Onze ingenieurs hebben deze fiets ontwikkeld om je op elk terrein, zowel door vlakke valleien als in een bergachtig gebied, ongekend plezier te geven. Het frame van carbon is volledig opnieuw ontwikkeld voor al je sportieve ritten en ziet er fantastisch uit. Deze fiets heeft FULCRUM-wielen en HUTCHINSON FUSION 5-banden.

RACEFIETS VAN RYSEL EDR AF 105 VOOR DAMES

RACEFIETS VAN RYSEL EDR AF 105 VOOR DAMES

Welkom bij de servicefiche van je VAN RYSEL EDR AF 105 VOOR DAMES. Deze lichte en comfortabele fiets voor dames is gemaakt voor snelheid. Aluminium frame, vork in carbon/aluminium, Shimano 105-transmissie, Fulcrum Racing 900-wielen. Betaalbaar prestatievermogen!

 VAN RYSEL EDR CF SCHIJFREMMEN SHIMANO ULTEGRA

VAN RYSEL EDR CF SCHIJFREMMEN RIVAL AXS VERMOGENSSENSOR

Hulp nodig om je fiets te monteren, onderhouden of repareren? Of op zoek naar een accessoire voor je fiets?

 VAN RYSEL EDR CF SCHIJFREMMEN SHIMANO 105 DAMES

VAN RYSEL EDR CF DB SHIMANO 105 DAMES (2021): handleiding, reparatie

Hulp nodig om je fiets te monteren, onderhouden of repareren? Of op zoek naar een accessoire voor je fiets?

VAN RYSEL EDR CF DURA ACE

RACEFIETS VAN RYSEL EDR AF CENTAUR

Welkom op de servicefiche voor je VAN RYSEL EDR AF CENTAUR. Deze ultraperformante racefiets zal je verrassen door zijn vinnigheid en comfort.

ULTRA CF ULTEGRA DI2 ZWART

ULTRA CF ULTEGRA DI2 BLAUW

Welkom op de klantendienstpagina van de racefiets ULTRA CF ULTEGRA DI2 Hier vind je tips om je fiets correct te onderhouden of om zelf je fiets af te stellen of te repareren Indien je een probleem zou ondervinden met je fiets willen we ons hiervoor verontschuldigen Hieronder vind je antwoorden op veelgestelde vragen en tips die het euvel kunnen verhelpen Je kan hier ook assistentie vragen aan een van onze adviseurs of het juiste reserveonderdeel voor je fiets vinden

EDR AF Ultegra

RACEFIETS EDR AF ULTEGRA (2020)

Welkom op de servicefiche voor je EDR AF Ultegra wit/zwart. Onze nieuwe aluminium racefiets voor lange afstanden is uitermate geschikt voor je sportieve ritten. De EDR AF Ultegra combineert betrouwbaarheid en prestatie. Als het grotere broertje van de EDR AF 105 heeft hij ook een aluminium endurance-frame met variabele dikte, plús een betrouwbare Ultegra-groep en aerodynamische Fulcrum racing-wielen.

Ultra RCR CF Ultegra

Ultra RCR CF Ultegra blauw

Welkom op de servicefiche voor je Ultra RCR CF Ultegra Ontdek onze tips om je fiets te onderhouden af te stellen of te repareren We vinden het jammer als je een probleem hebt met je fiets Hieronder vind je een aantal antwoorden die je kunnen helpen om het probleem op te lossen Je kunt ook hulp vragen aan een van onze medewerkers of een reserveonderdeel zoeken voor je fiets

Van Rysel CF Dura Race

Ultra RCR CF Dura Ace

Welkom op de servicefiche voor je Ultra RCR CF Dura Ace Ontdek onze tips om je fiets te onderhouden af te stellen of te repareren We vinden het jammer als je een probleem hebt met je fiets Hieronder vind je een aantal antwoorden die je kunnen helpen om het probleem op te lossen Je kunt ook hulp vragen aan een van onze medewerkers of een reserveonderdeel zoeken voor je fiets

Triban RC120 schijfremmen

Triban RC120 schijfremmen grijs (2020)

Welkom op de servicefiche van je Triban RC120. Een lichte fiets met een aluminium frame en een carbon vork om je gemakkelijk vooruitgang te laten boeken. Het crankstel met dubbel kettingblad maakt deze fiets perfect voor beginners.

edr cf dura ace

EDR CF DURA ACE (2020)

Welkom bij de servicefiche van je EDR CF DURA ACE. We ontwikkelden deze racefiets voor de meest veeleisende fietser die bij elke rit sterke prestaties wil neerzetten. Deze fiets doet het zowel in de bergen als op een gemengde ondergrond goed en zal je verrassen door zijn wendbaarheid en comfort. Bereik je hoogste doelen met deze topper uit het Van Rysel-gamma.

EDR AF 105

RACEFIETS EDR AF 105 (2020)

Welkom op de servicefiche voor je EDR AF 105 zwart. Onze nieuwe aluminium endurance-fiets is uitermate geschikt voor je sportieve ritten. De EDR AF 105 biedt een subtiel evenwicht tussen behendigheid en comfort. Omdat voor Van Rysel prestaties tellen, is deze lichte fiets (8,8 kg) gemaakt voor snelheid. Een toegankelijk model met aluminium frame, vork in carbon/alu, Shimano 105-groep en Fulcrum R6-wielen.

Ultra RCR CF Ultegra

Ultra RCR CF Ultegra

De RCR CF Ultegra door onze ingenieurs ontwikkeld om wedstrijden te rijden is op het hoogste niveau goedgekeurd door onze partner Van Rysel AG2R La Mondiale U19 Het superperformante Ultra RCR CF frame biedt de perfecte balans tussen licht gewicht rendement en vinnigheid De Ultra RCR CF Ultegra voerde Antoine Raugel trouwens naar de titel van Frans kampioen in 2017

TRIBAN RC500

TRIBAN RC500

We hebben deze racefiets ontwikkeld en getest voor regelmatige ritten. De fiets voelt zo comfortabel dat je steeds vaker en verder wilt rijden. Fiets verder en vaker met onze meest comfortabele racefiets ooit. Ervaar het plezier van de schijfremmen, de specifieke vormgeving en de Shimano Sora-groep.

 RACEFIETS ULTRA 940 CF

RACEFIETS ULTRA 940 CF

Ontworpen voor topprestaties op de weg (wielersport, traitlon, duatlon) op vlakke wegen of in de bergen.Frame-vorkcombinatie ontwikkeld in samenwerking met het B'TWIN RACING TEAM U19. UCI-goedgekeurd voor wielerwedstrijden. 

Racefiets Ultra 900 CF

Racefiets Ultra 900 CF

 Ontwikkeld om wedstrijden te rijden en intensief te trainen op vlakke wegen of in de bergen.

RACEFIETS ULTRA 900 AF ZWART/GRIJS/GEEL

RACEFIETS ULTRA 900 AF ZWART/GRIJS/GEEL

Ontworpen voor intensieve trainingen en wielrenners (alle niveaus en alle afstanden).De fiets ontworpen voor prestaties en uithouding. Met het UCI-goedgekeurde frame kunt je deelnemen aan alle wedstrijden. De hoogwaardige uitrusting maakt deze ULTRA nog sportiever. 

RACEFIETS ULTRA 940 AF ZWART/BLAUW DI2

RACEFIETS ULTRA 940 AF ZWART/BLAUW DI2

Ontworpen voor intensieve trainingen en wielrenners (alle niveaus en alle afstanden)

ULTRA 940 CF TEAM EDITION

ULTRA 940 CF TEAM EDITION

Ontworpen voor prestaties op de weg (wielrennen, triathlon, duathlon) op vlaktes of in de bergen.Frame/vork-module ontworpen in samenwerking met het B'TWIN RACING TEAM U19. UCI-goedgekeurd voor wielerwedstrijden.

Triban 500-FB

Triban 500 FB (2016): handleiding, reparatie

Welkom op de servicefiche voor je Triban 500. Deze fiets is ontwikkeld voor regelmatige ritten en voelt licht aan dankzij het frame van aluminium. Comfortabel dankzij het rechte stuur en je perfecte bondgenoot op vlak terrein en in de bergen dankzij de aangepaste transmissie.