TOERINGFIETSEN

TOERINGFIETSEN

KOERSFIETSEN  

Selecteer het juiste model om alle informatie over uw product te vinden. Montage, onderhoud, herstelling, toebehoren en reserveonderdelen compatibel met uw toeringfiets!

racefiets-kinderen-decathlon

GRAVELBIKE VOOR KINDEREN TRIBAN 520 26 INCH

We ontwikkelden deze racefiets voor kinderen van 9 tot 12 jaar (135 tot 150 cm) die willen starten met wielrennen. Om te leren wielrennen hebben we deze fiets uitgerust met een aluminium frame, grote wielen, dubbele remknoppen en een stuur dat is aangepast aan de schouderbreedte. 

racefiets-kinderen-decathlon

RACEFIETS VOOR KINDEREN TRIBAN 100 26 INCH

We hebben deze racefiets gemaakt voor kinderen van 9 tot 12 jaar (135 tot 150 cm) die willen proeven van het wielrennen. Om te leren fietsen op de weg, hebben we deze racefiets uitgerust met een frame in aluminium, grote wielen, dubbele remhendels en een aangepast stuur op schouderbreedte. 

 VAN RYSEL NCR CF TIAGRA

VAN RYSEL NCR CF TIAGRA

Welkom bij de servicefiche van je NCR CF TIAGRA. Deze fiets is het eerste model in het RACE-assortiment van VAN RYSEL. Deze fiets is bedoeld voor iedereen die wil proeven van het plezier en de veelzijdigheid van een fiets met een carbon frame. Op deze fiche vind je al onze adviezen om te weten hoe je je NCR CF TIAGRA moet gebruiken, onderhouden en repareren: handleiding, onderhoud, reparatie en reserveonderdelen

 VAN RYSEL EDR CF SCHIJFREMMEN SHIMANO 105

VAN RYSEL NCR CF FITNESS FLATBAR APEX 12S

Hulp nodig om je fiets te monteren, onderhouden of repareren? Of op zoek naar een accessoire voor je fiets?

Triban RC520

Triban RC520 LTD WINTER EDITION

Welkom bij de klantendienstfiche van je Triban RC520 Ltd Winter Edition. We ontwikkelden deze limited edition van onze befaamde RC520 voor fietsers die in de winter graag door willen fietsen. Spatborden, Hutchinson Sector TLR 32mm banden, hydromechanische schijfremmen, reflecterende stickers... deze fiets is de perfecte metgezel op al je winterse ritten!

RACEFIETS VAN RYSEL EASY VOOR DAMES (2021)

RC REGULAR MICROSHIFT DAMES: onderhoud en reparatie

Hulp nodig om je fiets te monteren, onderhouden of repareren? Of op zoek naar een accessoire voor je fiets?

RACEFIETS VAN RYSEL EASY VOOR DAMES (2021)

RACEFIETS VAN RYSEL EASY VOOR DAMES (2021)

Welkom bij de servicefiche van je VAN RYSEL EASY VOOR DAMES. Deze racefiets voor beginners zorgt voor comfort met zijn aluminium frame en stalen vork. Dankzij de dubbele remgrepen en het eenvoudige schakelen kan je met deze fiets vol vertrouwen beginnen met fietsen.

VAN RYSEL REGULAR DAMES (2021)

VAN RYSEL REGULAR DAMES

Welkom op de servicefiche van je VAN RYSEL REGULAR voor DAMES. Deze fiets werd speciaal voor dames ontwikkeld. Hij is comfortabel en precies dankzij het aluminium frame, de comfortabele geometrie en de voorvork in carbon.

Triban RC120 schijfremmen

Triban RC120 schijfremmen grijs (2020)

Welkom op de servicefiche van je Triban RC120. Een lichte fiets met een aluminium frame en een carbon vork om je gemakkelijk vooruitgang te laten boeken. Het crankstel met dubbel kettingblad maakt deze fiets perfect voor beginners.

Triban RC120 schijfremmen

Racefiets Triban RC120 schijfremmen (2020)

Welkom op de servicefiche voor je Triban RC120 met schijfremmen. We hebben deze fiets ontwikkeld om je gemakkelijk vooruitgang te laten boeken. Dankzij zijn veelzijdigheid en de 2x8 versnellingen kan je alle wegen aan! Dankzij de comfortabele geometrie, het aluminium frame, de schijfremmen en de carbon vork kan je alle soorten wegen aan.

Triban RC500

Triban RC500 (2020)

Welkom op het onderhoudsblad van je Triban RC500. Deze racefiets is ontwikkeld voor een comfortabel en regelmatig gebruik dankzij het aluminium frame en de carbon vork. De Tubeless ready-compatibele wielen voorkomen dat je een lekke band krijgt. Deze fiets remt ook soepel dankzij de mechanische schijfremmen en een Shimano Sora-transmissie.

Triban RC500 Flatbar

Triban RC500 Flatbar (2020)

Welkom op de Triban RC500 Flatbar servicepagina na verkoop. Ontwikkeld voor comfortabel regelmatig gebruik dankzij het aluminium frame, de carbon voorvork en de ergonomische handvatten. Bijna lekvrij dankzij de Tubeless ready-compatibele wielen. Deze fiets heeft ook een regelmatige remwerking dankzij de mechanische schijfremmen en een Shimano Sora-transmissie.

Triban RC520 dames

Racefiets voor dames Triban RC520 (2020)

Welkom op de servicefiche voor je Triban RC520 dames. Deze polyvalente racefiets zorgt voor comfort dankzij het aluminium frame en de carbon vork. De remhendels die dichter bij het stuur staan, het ergonomische zadel en de ingekorte stuurpen zijn speciaal ontwikkeld voor vrouwen. De krachtige hydraulische remmen en de Tubeless Ready compatibele wielen verminderen de risico's op lekke banden. De Shimano 105-groepset zorgt dat je vlot en snel kunt schakelen.

Triban RC120

Racefiets Triban RC120 (2020)

Welkom op de servicefiche voor je Triban RC120. Een lichte fiets met een aluminium frame en een carbon vork om je gemakkelijk vooruitgang te laten boeken. Het crankstel met dubbel kettingblad maakt deze fiets perfect voor beginners.

Triban Regular

Triban Regular (2020)

Welkom bij de klantendienstfiche van je Triban Regular. Ontwikkeld voor wie er regelmatig opuit trekt met de racefiets, met een licht aluminium frame en een carbon vork. Ideaal voor ritten door velden of in de bergen dankzij de aangepaste Shimano Sora-tranmissie.

Triban RC520 Flat Bar

Racefiets Triban RC520 Flat Bar (2020)

Welkom op de servicefiche voor je Triban RC520 Flat Bar. We ontwikkelden deze veelzijdige en comfortabele fiets met een aluminium frame, een vork van carbon en ergonomische handgrepen. Met de hydromechanische remmen kun je krachtig remmen en met de tubeless ready-banden verminder je het risico op een lekke band. De Shimano 105-groepset zorgt dat je snel en vlot kunt schakelen.

Triban RC520

Triban RC520 (2020)

Welkom op de pagina Dienst na Verkoop van je Triban RC520. We hebben een fiets ontwikkeld met een aluminium frame en een vork in carbon, wat hem heel polyvalent en comfortabel maakt. Hij heeft een krachtige hydromechanische rem en zijn Tubeless Ready compatibele wielen beperken het risico op lekrijden aanzienlijk. Met de Shimano 105 transmissiegroep schakel je vlot en snel.

Ultra RCR CF Ultegra

Ultra RCR CF Ultegra

De RCR CF Ultegra door onze ingenieurs ontwikkeld om wedstrijden te rijden is op het hoogste niveau goedgekeurd door onze partner Van Rysel AG2R La Mondiale U19 Het superperformante Ultra RCR CF frame biedt de perfecte balans tussen licht gewicht rendement en vinnigheid De Ultra RCR CF Ultegra voerde Antoine Raugel trouwens naar de titel van Frans kampioen in 2017

Triban 100-FB

Triban 100 FB (2019)

Welkom bij de klantendienstfiche van je Triban 100 FB.We ontwikkelden deze veelzijdige fiets voor beginnende fietsers: eenvoudig schakelen, een enkel blad en een plat stuur. Ideaal voor vlakke of licht golvende terreinen. Comfortabel met 32 mm banden, ideaal voor wegen en paden.

Triban RC120 schijfremmen flat bar

TRIBAN RC120 SCHIJFREMMEN FLAT BAR Dames

Hulp nodig om je fiets te monteren, onderhouden of repareren? Of op zoek naar een accessoire voor je fiets?

TRIBAN RC500

TRIBAN RC500

We hebben deze racefiets ontwikkeld en getest voor regelmatige ritten. De fiets voelt zo comfortabel dat je steeds vaker en verder wilt rijden. Fiets verder en vaker met onze meest comfortabele racefiets ooit. Ervaar het plezier van de schijfremmen, de specifieke vormgeving en de Shimano Sora-groep.

Triban RC120 schijfremmen flat bar

Triban RC120 schijfremmen flat bar (2020)

Welkom bij het onderhoudsblad van de Triban RC120 met schijfremmen. We hebben deze fiets ontwikkeld om je gemakkelijk vooruitgang te laten boeken. Dankzij zijn veelzijdigheid en de 2x8 versnellingen kan je alle wegen aan. Met de comfortabele geometrie, het aluminium frame, de carbon vork, de ergonomische handvatten en de schijfremmen ben je helemaal klaar om op pad te gaan.

 RACEFIETS ULTRA 940 CF

RACEFIETS ULTRA 940 CF

Ontworpen voor topprestaties op de weg (wielersport, traitlon, duatlon) op vlakke wegen of in de bergen.Frame-vorkcombinatie ontwikkeld in samenwerking met het B'TWIN RACING TEAM U19. UCI-goedgekeurd voor wielerwedstrijden. 

RACEFIETS ULTRA 900 AF ZWART/GRIJS/GEEL

RACEFIETS ULTRA 900 AF ZWART/GRIJS/GEEL

Ontworpen voor intensieve trainingen en wielrenners (alle niveaus en alle afstanden).De fiets ontworpen voor prestaties en uithouding. Met het UCI-goedgekeurde frame kunt je deelnemen aan alle wedstrijden. De hoogwaardige uitrusting maakt deze ULTRA nog sportiever. 

Racefiets Ultra 900 CF

Racefiets Ultra 900 CF

 Ontwikkeld om wedstrijden te rijden en intensief te trainen op vlakke wegen of in de bergen.

Triban 500

Racefiets Triban 500 (2016)

Welkom op de servicefiche voor je Triban 500. Deze fiets is ontwikkeld voor regelmatige ritten en voelt licht aan dankzij het frame van aluminium. Je perfecte bondgenoot op vlak terrein en in de bergen dankzij de aangepaste transmissie.

ULTRA 940 CF TEAM EDITION

ULTRA 940 CF TEAM EDITION

Ontworpen voor prestaties op de weg (wielrennen, triathlon, duathlon) op vlaktes of in de bergen.Frame/vork-module ontworpen in samenwerking met het B'TWIN RACING TEAM U19. UCI-goedgekeurd voor wielerwedstrijden.

RACEFIETS ULTRA 940 AF ZWART/BLAUW DI2

RACEFIETS ULTRA 940 AF ZWART/BLAUW DI2

Ontworpen voor intensieve trainingen en wielrenners (alle niveaus en alle afstanden)

Triban 520

Triban 520 (2016)

Welkom bij de klantendienstfiche van je Triban 520.Deze lichte fiets met aluminium frame en carbon vork werd ontwikkeld voor regelmatige racefietsers. Ideaal voor ritten over velden of in de bergen dankzij de aangepaste Shimano Sora-tranmissie.

1 of 3