MULTISPORTHORLOGES

ELEKTRONISCHE PRODUCTEN

Selecteer uw horloge om de gebruikershandleiding en instructies voor de eerste ingebruikname te vinden, evenals ons advies om uw horloge regelmatig bij te werken.

Kiprun 500

Kiprun GPS 500

Onze ontwikkelaars, zelf fervente hardlopers, ontwikkelden dit gps-horloge om je trainingen te meten en je alle nodige tools te bieden om je doelen te bereiken. . Ben je op zoek naar een nieuwe metgezel die je helpt om je hardloopdoelen te bereiken? Dit gps-horloge meet je prestaties en biedt onbeperkte mogelijkheden voor intervaltraining.

Kiprun GPS 500 by Coros

Kiprun GPS 500 by Coros

De KIPRUN GPS 500 by Coros maakt verbinding met je telefoon via de Coros-app. Om Coros te ontdekken en te downloaden, klik je hier of scan je de QR-code die op het horloge wordt weergegeven bij het koppelingsverzoek

Hoe moet ik mijn smartwatch Kalenji CW700 HR verbinden?

Hoe moet ik mijn smartwatch Kalenji CW700 HR verbinden?

Heb je een smartwatch Kalenji CW700 HR gekocht? Bedankt voor je vertrouwen! Hoe moet je de tijd instellen? Hoe stel je de taal in? Heb ik een smartphone nodig voor dit horloge, en wat is de Decathlon Connect-app? Dit zijn onze tips om onmiddellijk van je nieuwe aankoop te genieten!

Belangrijke veiligheidswaarschuwing: Kiprun GPS 500 en 550

Belangrijke veiligheidswaarschuwing: Kiprun GPS 500 en 550: handleiding, reparatie

Er is een belangrijke veiligheidswaarschuwing afgegeven voor de hardloophorloges Kiprun GPS 500 en 550, op deze pagina lees je er alles over.

Kiprun GPS 550

ONmove 220

ONmove 220

ONmove 220

1 of 6