PLOOIFIETS

PLOOIFIETS

PLOOIFIETS  

Selecteer het juiste model om alle informatie over uw product te vinden. Montage, onderhoud, herstelling, toebehoren en reserveonderdelen compatibel met uw plooifiets!

vouwfiets Tilt 900

TILT 900: handleiding, reparatie

Ben je op zoek naar optimale doeltreffendheid en wendbaarheid voor je woon-werkverkeer? Dan is de comfortabele Tilt 900 voor jou gemaakt. Met zijn negen versnellingen en lichte aluminium frame is de Tilt 900 de meest efficiรซnte en comfortabele fiets van de Tilt-reeks. Ideaal om slim te schakelen tussen de fiets en het openbaar vervoer.

tilt-100-zwart

Tilt 100 zwart 2018

wie zich af en toe in de stad wil verplaatsen met verschillende tranportmiddelen (lift, bus, metro, ...) en een minimum aan ruimte wil innemen.Een vouwfiets die naar de essentie gaat:de enkele versnelling vraagt weinig onderhoud en geeft een goed rendement.Het zijdelingse vouwsysteem maakt je fiets 70% compacter.

vouwfiets Tilt 500

Tilt 500 2018

wie zich af en toe in de stad wil verplaatsen met verschillende tranportmiddelen (lift, bus, metro, ...) en een minimum aan ruimte wil innemen..Met een licht aluminium kader, 7 Shimano-versnellingen, spatbord en standaard. Dankzij het zijdelingse vouwsysteem met draaiknop kan je de fiets heel gemakkelijk vouwen, opbergen en vervoeren.

Tilt-120-grijs

Tilt 120 2018

wie zich af en toe in de stad wil verplaatsen met verschillende tranportmiddelen (lift, bus, metro, ...) en een minimum aan ruimte wil innemen.Dankzij de 6 versnellingen van de Tilt 120, kan je elke helling in de stad aan of je inspanning naar wens aanpassen.Het zijdelingse vouwsysteem maakt je fiets 70% compacter.

Hoptown 300 / Tilt 100

Hoptown 300 / Tilt 100

wie zich af en toe in de stad wil verplaatsen met verschillende transportmiddelen (lift, bus, metro, ...) en een minimum aan ruimte wil innemen.Een vouwfiets die naar de essentie gaat:de enkele versnelling vraagt weinig onderhoud en geeft een goed rendement. Het zijdelingse vouwsysteem maakt je fiets 70% compacter.

Tilt 500

Tilt 500

wie zich af en toe in de stad wil verplaatsen met verschillende tranportmiddelen (lift, bus, metro, ...) en een minimum aan ruimte wil innemen.Met een licht aluminium kader, 7 Shimano-versnellingen, spatbord en standaard.Dankzij het zijdelingse vouwsysteem met draaiknop kan je de fiets heel gemakkelijk vouwen, opbergen en vervoeren.

Hoptown 320 / Tilt 120 20"

Hoptown 320 / Tilt 120 20"

wie zich af en toe in de stad wil verplaatsen met verschillende tranportmiddelen (lift, bus, metro, ...) en een minimum aan ruimte wil innemen.Met de 6 versnellingen kan je elke helling in de stad aan of je inspanning naar wens aanpassen.Het zijdelingse vouwsysteem maakt je fiets 70% compacter.